Monday, June 6, 2016

Dr M: Saya akan bantu kempen PRK asalkan BN kalah

 FMT| June 5, 2016
Bekas perdana menteri itu tidak akan memihak kepada mana-mana parti sebaliknya hanya ingin memastikan BN kalah.
Mahathir-BN-crack
KUALA LUMPUR: Tun Dr Mahathir Mohamad mengesahkan akan turun berkempen membantu calon pembangkang PRK Sungai Besar dan Kuala Kangsar untuk mengalahkan BN.
Bekas perdana menteri itu berkata beliau hanya akan membantu calon PRK yang menyokong Deklarasi Rakyat.

“Saya tidak mewakili mana-mana parti. Bukan PAS, bukan AMANAH dan bukan UMNO.
“Ini kerana UMNO bukan lagi parti UMNO, Bukan lagi parti Melayu. Yang ada hanyalah parti Najib.
“Tapi saya hanya akan bantu calon yang sokong Deklarasi Rakyat. Yang lain-lain saya tidak terlibat,” katanya pada sidang media selepas Majlis pelancaran buku ‘Perjuangan Tanpa Noktah & The Misunderstood Man’ di Saloma Bistro hari ini.

Bagaimanapun kehadiran beliau untuk berkempen di kedua-dua PRK itu nanti bergantung pada keadaan kesihatannya.
“Saya akan pergi kempen PRK sekiranya saya tidak ‘batuk’ (dalam keadaan sihat),” katanya.
PRK Parlimen Kuala Kangsar menyaksikan pertandingan empat penjuru antara calon BN, PAS dan AMANAH serta seorang calon Bebas.

BN yang diwakili calonnya, Datin Mastura Mohd Yazid akan menentang calon PAS, Dr Najihatussalehah Ahmad, Prof Dr Ahmad Termizi Ramli (AMANAH) dan calon bebas, Izat Bukhary Ismail Bukhary.

Sementara itu PRK Sungai Besar pula menyaksikan pertandingan tiga penjuru antara BN, AMANAH dan PAS selepas SPR menerima tiga borang pencalonan.

Dalam PRK itu, Budiman Mohd Zohdi daripada BN akan berdepan lawannya, Azhar Abdul Shukur daripada AMANAH dan Abdul Rani Osman daripada PAS.

1 comment:

  1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111
    (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))    Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya dan bagi anda yg ingin seperti saya silahkan hubungi saja MBAH RAWA GUMPALA di 085==316==106==111

    ReplyDelete