Friday, October 28, 2016

Pemimpin BN semua hipokrit, kata Dr Mahathir

 | October 28, 2016
Merekalah sebab mengapa Najib masih bertahan, kata bekas perdana menteri itu
mahathir-bn-1
PETALING JAYA: Pemimpin Barisan Nasional (BN) semua hipokrit kerana terus menyokong Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak walaupun mereka sedari kesalahannya, kata Dr Mahathir Mohamad.

Dalam catatan blog hari ini, bekas perdana menteri itu berkata pemimpin BN yang menguar-uarkan Peguam Negara Tan Sri Mohamed Apandi Ali memutuskan Najib tidak bersalah berhubung hutang 1Malaysia Development Berhad, cuba memperbodohkan diri sendiri dan orang lain.
“Mereka sebenarnya cuba menipu diri dan menipu masyarakat. Mereka bersikap hipokrit.

“Mereka tahu tindakan Pendakwa Raya menghalang proses perundangan adalah salah,” kata Mahathir, dan menambah amat malang kita mempunyai wakil rakyat dan pemimpin masyarakat “hipokrit” yang terus menyokong Najib.
Katanya di negara lain, pemimpin yang berada dalam kedudukan Najib akan meletak jawatan atau digantung sementara disiasat.

Beliau turut memetik dakwaan bekas timbalan perdana menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin yang mendakwa bekas peguam negara Tan Sri Gani Patail memaklumkan kepadanya akan berbilion ringgit yang dimasukkan ke dalam akaun AmBank milik Najib, ketika mereka masih dalam kerajaan.

“Sekarang (bekas menteri kewangan II) Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah pula menyoal berkenaan 1MDB dan pengurusannya,” tambah Mahathir.

1 comment:

 1. ASS..WR.WB.SAYA pak alresky TKI BRUNAY DARUSALAM INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN AKI SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN SAWAH YANG DULUNYA SEMPAT DI GADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA KEPADA KAMI DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI KAMI SILAHKAN HUBUNGI NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208) JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN NYA TERIMAH KASIH


  NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208)


  BUTUH ANGKA GHOIB HASIL RTUAL EYANG WORO MANGGOLO
  angka;GHOIB: singapura

  angka;GHOIB: hongkong

  angka;GHOIB; malaysia

  angka;GHOIB; toto magnum

  angka”GHOIB; laos…

  angka”GHOIB; macau

  angka”GHOIB; sidney

  angka”GHOIB: vietnam

  angka”GHOIB: korea

  angka”GHOIB: brunei

  angka”GHOIB: china

  angka”GHOIB: thailand

  ANGKA TOGEL JITU 2D 3D 4D 5D 6D
  0823-9177-2208
  saya pak alresky posisi sekarang di malaysia
  bekerja sebagai BURU BANGUNAN gaji tidak seberapa

  ReplyDelete