Monday, September 12, 2016

Tun M hantar orang ajak saya sertai Bersatu'

Sinar Harian
Ahmad Said
Ahmad Said
KEMAMAN - Bekas Menteri Besar Terengganu Datuk Seri Ahmad Said hari ini menyatakan kesetiaannya untuk terus bersama Umno dan tidak menyertai Parti Pribumi Bersatu Malaysia (PPBM).

Ahmad, 59, yang menyertai Umno sejak berusia 18 tahun, berkata setakat ini beliau mahu terus berkhidmat untuk Umno tetapi tidak pasti sampai bila mampu bertahan dan berharap tiada pihak terus mempertikai serta mencabar kesetiaannya kepada parti.

"Tun Mahathir Mohamad, telah menghantar orang untuk berjumpa dengan saya untuk mengajak masuk PPBM. Tan Sri Muhyiddin Yassin pula menawarkan kepada saya untuk menjadi Ahli Mesyuarat Tertinggi PPBM.
"Setakat ini, saya nak tengok dulu. Saya tak jawab lagi...tetapi tidak tahulah sampai bila, kalau desakan bertalu-talu saya takut saya tidak dapat bertahan," katanya ketika berucap merasmikan persidangan perwakilan Umno bahagian Kemaman, di sini.

Ahmad, yang juga Anggota Dewan Undangan Negeri (Adun) Kijal, berkata selain PPBM, beliau pernah ditawarkan menganggotai parti Pas, PKR dan Amanah, namun menolak kerana tidak mahu mengkhianati Umno.

Kata Ahmad, beliau tekad untuk terus kekal bersama-sama Umno bagi melihat perubahan yang bakal dilakukan Perdana Menteri dan Presiden Umno Datuk Seri Najib Tun Razak berhubung kemelut politik di Terengganu.
"Saya telah dimaklumkan bahawa Najib telah memanggil beberapa orang Adun untuk mendengar sendiri apa masalah yang membelenggu negeri ini.  
   
"Najib janji untuk mengadakan perubahan. Saya masih lagi ahli Umno...saya tidak berdendam cuma jangan kejutkan harimau yang sedang tidur," katanya yang turut mengingatkan perwakilan supaya tidak memandang rendah kepada kemunculan parti baharu.

Sementara itu, Ahmad meminta supaya siasatan dijalankan bagi mengenal pasti punca apabila hanya 686 daripada 973 perwakilan Umno bahagian itu menghadiri persidangan perwakilan berkenaan.

Kemaman menjadi satu-satunya bahagian di Terengganu yang persidangan perwakilannya dirasmikan sendiri ketua bahagian dan Ahmad berkata walaupun menghadapi kekangan dari pelbagai sudut, beliau tetap berharap perwakilan akan terus memberi sokongan kepadanya serta parti. - Bernama

2 comments:

 1. Sudahlahhhh buaya.... Kau tengah tunggu umpan besar dari najib jeeee.... Semangat bacul dan dayus kau... Kuat sangat....

  ReplyDelete
  Replies
  1. ASS..WR.WB.SAYA pak alresky TKI BRUNAY DARUSALAM INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN AKI SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN SAWAH YANG DULUNYA SEMPAT DI GADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA KEPADA KAMI DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI KAMI SILAHKAN HUBUNGI NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208) JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN NYA TERIMAH KASIH


   NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208)


   BUTUH ANGKA GHOIB HASIL RTUAL EYANG WORO MANGGOLO
   angka;GHOIB: singapura

   angka;GHOIB: hongkong

   angka;GHOIB; malaysia

   angka;GHOIB; toto magnum

   angka”GHOIB; laos…

   angka”GHOIB; macau

   angka”GHOIB; sidney

   angka”GHOIB: vietnam

   angka”GHOIB: korea

   angka”GHOIB: brunei

   angka”GHOIB: china

   angka”GHOIB: thailand

   ANGKA TOGEL JITU 2D 3D 4D 5D 6D
   0823-9177-2208
   saya pak alresky posisi sekarang di malaysia
   bekerja sebagai BURU BANGUNAN gaji tidak seberapa

   Delete