Friday, October 28, 2016

PKR Kelantan terbuka bincang pembahagian kerusi

Ab Aziz Ab Kadir
Ab Aziz
KOTA BHARU - PKR Kelantan terbuka untuk berbincang dengan mana-mana pihak mengenai pembahagian kerusi PRU14 akan datang.
Pengerusinya, Ab Aziz Ab Kadir berkata, sehingga kini pihaknya tidak mempunyai apa-apa masalah berkenaan perkara tersebut dan yakin pemilihan pemimpin untuk setiap kerusi adalah berdasarkan ketokohan yang dimiliki.

“Untuk setiap kerusi itu, kita tahu siapa yang lebih layak, dari segi ketokohan dan juga sambutan rakyat. Jadi kita boleh terima dengan hati terbuka, kecuali jika ada pemimpin yang berkepentingan untuk jadi calon. Sebab kita cuma mahu menang,”katanya kepada Sinar Harian.

Mengulas mengenai bayangan pertambahan kerusi PKR di sini, beliau berkata, sehingga kini, pihaknya masih belum mengadakan rundingan rasmi dengan Pas mahupun mana-mana parti di sini.

Beliau berkata, untuk rundingan kerusi dengan Pas, perjanjian Pakatan Rakyat dahulu menyatakan kerusi yang kalah sahaja yang boleh dirunding.
“Sama juga dengan kehadiran Amanah dan Bersatu. Kita seperti biasa, kita tidak mahu lawan Amanah mahupun Pas, kita berjuang untuk menambahbaikkan pemerintahan Negara. Amanah ini kita tahu dia daripada Pas, tapi lebih baik pergi ke Amanah daripada pergi ke BN. Kita tiada masalah untuk bekerjasama dengan mana-mana pihak,”katanya

1 comment:

 1. ASS..WR.WB.SAYA pak alresky TKI BRUNAY DARUSALAM INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN AKI SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN SAWAH YANG DULUNYA SEMPAT DI GADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA KEPADA KAMI DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI KAMI SILAHKAN HUBUNGI NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208) JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN NYA TERIMAH KASIH


  NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208)


  BUTUH ANGKA GHOIB HASIL RTUAL EYANG WORO MANGGOLO
  angka;GHOIB: singapura

  angka;GHOIB: hongkong

  angka;GHOIB; malaysia

  angka;GHOIB; toto magnum

  angka”GHOIB; laos…

  angka”GHOIB; macau

  angka”GHOIB; sidney

  angka”GHOIB: vietnam

  angka”GHOIB: korea

  angka”GHOIB: brunei

  angka”GHOIB: china

  angka”GHOIB: thailand

  ANGKA TOGEL JITU 2D 3D 4D 5D 6D
  0823-9177-2208
  saya pak alresky posisi sekarang di malaysia
  bekerja sebagai BURU BANGUNAN gaji tidak seberapa

  ReplyDelete