Saturday, November 12, 2016

Video parodi aksi lucu Trump, Clinton menari

Video parodi aksi lucu Trump, Clinton
Keratan video parodi yang viral di media sosial.
KREATIF dan cukup kelakar! Video parodi aksi sepanjang kempen pemilihan calon Presiden Amerika Syarikat ke-45 antara Donald Trump dan Hillary Clinton, kini menjadi viral dan berjaya meredakan keriuhan seketika di Amerika Syarikat.
Video yang berdurasi lebih 1 minit 37 saat itu, sehingga kini telah ditonton lebih dari 8 juta pelayar mendapat pelbagai respon rakyat AS.

Menurut Gabrielle Simpson, dia berterima kasih dengan tayangan video itu kerana meredakan seketika suasana panas yang melanda AS kini selepas Trump dipilih menjadi presiden ke-45.

"Terima kasih kerana membawa cahaya kepada kami, selepas berlakunya hari yang malap buat kebanyakan daripada kami semua," katanya.
Sementara menurut Sheree Bonneville, video itu membuatkan dia tersenyum.
"Kita perlukan sedikit gembira (merujuk kepada keadaan sekarang), terima kasih!," katanya.

Dalam paparan video yang ditayangkan di program bual bicara popular Ellen itu menunjukkan aksi Hillary dan Trump dalam pelbagai ragam.
Ada ketikanya memaparkan Trump dan Hillary menari dan berjoget ketika mereka berbahas dan pelbagai lagi aksi lain yang mencuit hati.

1 comment:

 1. ASS..WR.WB.SAYA pak alresky TKI BRUNAY DARUSALAM INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN AKI SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN SAWAH YANG DULUNYA SEMPAT DI GADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA KEPADA KAMI DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI KAMI SILAHKAN HUBUNGI NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208) JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN NYA TERIMAH KASIH


  NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208)


  BUTUH ANGKA GHOIB HASIL RTUAL EYANG WORO MANGGOLO
  angka;GHOIB: singapura

  angka;GHOIB: hongkong

  angka;GHOIB; malaysia

  angka;GHOIB; toto magnum

  angka”GHOIB; laos…

  angka”GHOIB; macau

  angka”GHOIB; sidney

  angka”GHOIB: vietnam

  angka”GHOIB: korea

  angka”GHOIB: brunei

  angka”GHOIB: china

  angka”GHOIB: thailand

  ANGKA TOGEL JITU 2D 3D 4D 5D 6D
  0823-9177-2208
  saya pak alresky posisi sekarang di malaysia
  bekerja sebagai BURU BANGUNAN gaji tidak seberapa

  ReplyDelete