Thursday, October 27, 2016

4 maut minum ubat herba rawat diabetis

Herba
Gambar Hiasan.
TAMIL NADU - INDIA. Doktor tidak bertauliah dan tiga pesakitnya maut selepas minun minuman herba beracun yang dipercayai mampu mengubat penyakit diabetis dan tekanan darah tinggi.

Mangsa yang lain berada dalam keadaan kritikal di sebuah hospital kerajaan selepas mereka minum minuman yang disediakan doktor di klinik sementara di Kampung Alagappuram di Tamil Nadu.
"Mangsa tidak sedarkan diri dan muntah-muntah kemudian dipindahkan ke hospital di mana empat daripada mereka meninggal dunia," kata pegawai polis tempatan, Muthiah.

Doktor yang dinamakan sebagai Mutuhupandi, individu pertama minum campuran herba itu bagi membuktikan keberkesanan minuman itu sebelum memberikan kepada lima daripada pesakitnya dari kampung berkenaan.
Muthupandi mendakwa menjalankan sebuah klinik di bandar berhampirran Tenkasi dan melawat sekitar kampung berdekatan untuk merawat pesakit.
Pegawai berkata, Muthupandi hanya menyamar sebagai doktor dan mempunyai latar belakang jenayah.

Pasukan penyiasat mengarahkah siasatan terperinci bagi mengetahui kelayakan doktor berkenaan.
"Terdapat kes kecurian dilaporkan terhadapnya namun masih belum dibuktikan. Kami sedang memeriksa sama ada dia mempunyai apa-apa kelayakan perubatan," kata Muthiah dipetik AFP.

Sementara itu, doktor kerajaan, Jasline Rajiah berkata, sampel minuman berkenaan telah dihantar untuk dianalisis di makmal bagi mengenalpasti punca kematian.
"Ia nampak jelas kematian adalah disebakan kes keracunan," ujarnya.
Sinar Harian

1 comment:

 1. ASS..WR.WB.SAYA pak alresky TKI BRUNAY DARUSALAM INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN AKI SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN SAWAH YANG DULUNYA SEMPAT DI GADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA KEPADA KAMI DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI KAMI SILAHKAN HUBUNGI NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208) JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN NYA TERIMAH KASIH


  NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208)


  BUTUH ANGKA GHOIB HASIL RTUAL EYANG WORO MANGGOLO
  angka;GHOIB: singapura

  angka;GHOIB: hongkong

  angka;GHOIB; malaysia

  angka;GHOIB; toto magnum

  angka”GHOIB; laos…

  angka”GHOIB; macau

  angka”GHOIB; sidney

  angka”GHOIB: vietnam

  angka”GHOIB: korea

  angka”GHOIB: brunei

  angka”GHOIB: china

  angka”GHOIB: thailand

  ANGKA TOGEL JITU 2D 3D 4D 5D 6D
  0823-9177-2208
  saya pak alresky posisi sekarang di malaysia
  bekerja sebagai BURU BANGUNAN gaji tidak seberapa

  ReplyDelete