Wednesday, November 16, 2016

PKR kecam tindakan terhadap Muhyiddin

Mohamed Azmin Ali
Mohamed Azmin Ali
SHAH ALAM – PKR mengecam tindakan tekanan politik ke atas bekas Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berhubung perbahasan beliau mengenai 1MDB di Parlimen, baru-baru ini.

Timbalan Presiden PKR, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali berkata, semua ahli parlimen tanpa mengira parti seharusnya bersatu menentang tindakan zalim dan langkah terdesak yang diambil oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.
“Tekanan politik yang sama dilakukan terhadap Datuk Seri Ahmad Husni Hanadzlah dan Datuk Seri Mohd Shafie Apdal selepas perbahasan mereka di Parlimen.

“PKR tegas mengingatkan perdana menteri bahawa rakyat menolak segala bentuk salah guna kuasa dan percubaan terdesak mengekalkan kuasa kleptokrasi,” katanya.

Menurut beliau, sekiranya Parlimen mahu menjadi kelas pertama di dunia, maka ahli parlimen wajar diberi kebebasan berucap dan berbahas seperti dijamin Perlembagaan.
"Muhyiddin berusaha dari dalam kerajaan untuk membanteras jenayah dalam isu 1MDB iaitu skandal kleptokrasi terbesar di dunia demi menyelamatkan negara dan menjaga kepentingan rakyat,” katanya.

1 comment:

 1. ASS..WR.WB.SAYA pak alresky TKI BRUNAY DARUSALAM INGIN BERTERIMA KASIH BANYAK KEPADA EYANG WORO MANGGOLO,YANG SUDAH MEMBANTU ORANG TUA SAYA KARNA SELAMA INI ORANG TUA SAYA SEDANG TERLILIT HUTANG YANG BANYAK,BERKAT BANTUAN AKI SEKARAN ORANG TUA SAYA SUDAH BISA MELUNASI SEMUA HUTAN2NYA,DAN SAWAH YANG DULUNYA SEMPAT DI GADAIKAN SEKARAN ALHAMDULILLAH SUDAH BISA DI TEBUS KEMBALI,ITU SEMUA ATAS BANTUAN EYANG WORO MANGGOLO MEMBERIKAN ANGKA RITUALNYA KEPADA KAMI DAN TIDAK DI SANGKA SANGKA TERNYATA BERHASIL,BAGI ANDA YANG INGIN DIBANTU SAMA SEPERTI KAMI SILAHKAN HUBUNGI NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208) JANGAN ANDA RAGU ANGKA RITUAL EYANG WORO MANGGOLO SELALU TEPAT DAN TERBUKTI INI BUKAN REKAYASA SAYA SUDAH MEMBUKTIKAN NYA TERIMAH KASIH


  NO HP EYANG WORO MANGGOLO (0823-9177-2208)


  BUTUH ANGKA GHOIB HASIL RTUAL EYANG WORO MANGGOLO
  angka;GHOIB: singapura

  angka;GHOIB: hongkong

  angka;GHOIB; malaysia

  angka;GHOIB; toto magnum

  angka”GHOIB; laos…

  angka”GHOIB; macau

  angka”GHOIB; sidney

  angka”GHOIB: vietnam

  angka”GHOIB: korea

  angka”GHOIB: brunei

  angka”GHOIB: china

  angka”GHOIB: thailand

  ANGKA TOGEL JITU 2D 3D 4D 5D 6D
  0823-9177-2208
  saya pak alresky posisi sekarang di malaysia
  bekerja sebagai BURU BANGUNAN gaji tidak seberapa

  ReplyDelete